Årsresumé 2014

Daily

Hur har ditt 2014 varit? Intensivt, slitigt och himla härligt!

Tror du att år 2015 kommer blir bättre? Ja otroligt nog tror jag det. ”Ingenting kan väl slå studentvåren..”, men just nu är jag laddad för nya äventyr och utmaningar.

Vilket datum från 2014 kommer du aldrig glömma? Det datum som står ut mest under året som gått är dagen då jag tog studenten. Ett obeskrivligt ögonblick!

Vad är din största framgång 2014?Att jag lyckades blanda skola och jobb utan att gå in i väggen {även om det kändes nära ibland haha}.

Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade inga nyårslöften tråkigt nog.

Vart reste du under 2014? Lantställena i Sverige, några gånger till barndomsstaden, Gotland, Italien; Palermo, Catania & London.

Bästa minnet från 2014?Jag får fortsätta att säga studenten, Italienresan till släkten var himla härlig också och såklart Londonresan med bästis!

Vad önskar du att du gjort mer? Nummer ett är väl att jag önskar jag hunnit ännu mer.. Men också att jag tagit tillvara på vissa möjligheter inom skolan innan jag gick ut.

Vad gjorde du på din födelsedag? Jag hade en lugn födelsedag hemma och firade med familjen, mormor och min morbror.

Hur skulle du beskriva din stil i år? Svårt att sätta ord på! Jag har använt mycket skinny jeans och mysiga koftor/fina blusar och mina Johnny Bulls. Jag har haft på mig saker jag trivs i helt enkelt!

De bästa nya människorna du träffade? Det får väl bli mina härliga kollegor som jag har såå kul med!

Planer för 2015? Först och främst ska jag ut på mitt största äventyr hittills, som jag kommer berätta mer om när det närmar sig. Nästa plan är universitet, men vi får se hur allt faller sig!

Vad vill du säga till dig själv inför 2015: Gör ditt bästa, gör saker som får dig att må bra, njut och lev livet!

  • Daily

Gillar

Kommentarer