Återkomsten

Daily, Looks, Food


Efter flera härliga veckor med semester var det dags att återgå till jobbet den här veckan. I och med att det fortfarande är många som har semester så är det ganska lugnt och jag har istället passat på att hitta på saker efter jobbet också. Då känns det liksom inte så farligt att ledigheten är över. Här är lite bilder från min gårdag. Ni ser ju hur tomt det är haha! Just igår var vi nog bara 3 st på hela kontoret och ensamlunchen blev ett faktum. Jag behöver ju såklart inte åka in till kontoret, men jag jobbar lite bättre om jag får vara där några dagar i veckan också. Mixen är den perfekta tillvaron för mig helt enkelt.

Efter jobbet mötte jag Katja på Fotografiska där, som just nu har en riktigt häftig installation och lite blandad kompott vad gäller utställningarna. Jag har inte varit på museum eller liknande sen innan pandemin, så det kändes lite extra härligt.

Nu efter semestern är det också dags att komma tillbaka till träningsrutinen, som helt totales har legat på is och för att kickstarta lite så är maten inget undantag. Igår blev det en riktigt god asiatisk räksallad!


Gillar

Kommentarer