I feel love in the quiet

Music


And though I never said it with words
There was love in the silence
Even now after all of these years
You're the light in my darknessDen här låten har gått på repeat i flera dagar hemma hos mig. Jag har varit på så himla dåligt humör nu i början av veckan, helt deppig, och då kan låtar som denna få mig att börja gråta på 2 sekunder. Det värsta är att jag inte ens vet varför jag har mått såhär!

När jag hamnar i ett sånt här läge försöker jag alltid fokusera på allt som är bra i livet. Jag försöker hitta något att se fram emot. Även om det är svårt i stunden, så vet jag att för mig släpper det här så fort något bra händer.

_______________________________________________________________________________________


Jag började på det här inlägget redan i måndags, men bestämde mig för att inte lägga upp det. Även om jag använder bloggen till att skriva av mig vill jag inte att det ska vara jobbigt att gå in här, utan jag vill snarare att det ska vara en positiv plats. Nu när humöret börjat försvinna inser jag dock att såna här inlägg också kan vara nyttiga att lägga upp ibland. Jag vet att jag pratat om det i bloggen förut, att det måste få vara okej att visa om man mår dåligt också, det finns inga fel i det.

Jag har perioder då jag undrar vad jag egentligen håller på med i livet. Vart är jag på väg, varför gör jag just det här? När jag kommer tillbaka till ytan klarnar allting oftast lite mer. Då kan jag se att det inte är meningen att jag ska ha alla svaren än.
Jag är inte där än och det är helt okej.


_______________________________________________________________________________________

// I've been playing this song on repeat the past few days. I've been on such a bad mood this whole week, completely down, and at those times, songs like this one can make me cry in 2 seconds. The worst part is I don't know why I've been feeling this way. When I get into this mode, I always try to focus on all the good in my life. Even small things. I try to find something to look forward to. Even if it's hard in the beginning, I know that for me this will be over as soon as something good happens.


  • Music

Gillar

Kommentarer