I'm coming for you New York

Travel

Bilderna är lånade från Adam Gallaghers instagram

När jag var 9 år åkte familjen iväg till andra sidan Atlanten i ungefär en månad. New York fanns absolut med i planeringen, och trots magsjuka älskade jag staden. Jag har inte supermånga minnen kvar av resan, men jag minns ändå den där energin i överflöd. Jag tror vi alla har vissa städer eller länder som får oss att känna ett pirr i magen. Jag har två ställen utöver mitt älskade Stockholm som får mig att känna såhär och drömmen har alltid vara att få komma tillbaka till ett av dessa ställen, New York, och få uppleva staden på riktigt.

För ungefär ett år sedan hade jag en termin kvar i skolan. Frågor som "Vad ska du göra sen?", "Vad vill du bli?" kom titt som tätt och jag kände mest ångest. Ångest för att jag inte visste, ångest för att jag inte hade någon plan. Så kom jag på att jag hade följt två tjejer på instagram som hade begett sig till New York i några månader, läst lite engelska och levt livet. Den där drömmen jag hade haft i nästan 10 år kändes plötsligt som en möjlighet.

Nu har det nästan gått ett år, jag har jobbat livet ur mig och planerat länge. Jag ska få en av mina största drömmar att gå i uppfyllelse!
Det har naturligtvis varit en lång process att välja rätt, vilken skola jag vill gå på, var jag vill bo och annat sånt. Jag har inte velat berätta för någon, då jag varit rädd för att bli besviken själv över att det inte skulle bli av. Men nu är snart allting förberett och klart för att åka. I slutet på mars kommer jag befinna mig på ett flygplan, kissnödig av nervositet för att som 19-åring uppfylla en dröm sedan barnsben.


I mars flyttar jag till New York, drömmarnas stad!

Gillar

Kommentarer