Jag tappade nävar med hår...

Daily, FoodEtt av mina absolut bästa tips kommer här!

Någonting som jag mått rätt dåligt över den senaste tiden är mitt hår. Jag känner dock att jag behöver ta upp det, för jag tror att vi alla går igenom olika perioder i livet när allt inte är helt perfekt. Det kanske inte är något som synts så mycket utåt, men jag har personligen tyckt att det varit riktigt jobbigt. Jag hoppas dessutom att det kanske kan hjälpa någon annan, eller att jag kan få mer hjälp av er.

För er som inte följt mig så länge så var jag väldigt sjuk i våras. Jag fick en släng av lite av varje enkelt sagt och åt väldigt mycket olika mediciner. Först och främst så fick jag halsfluss och körtelfeber på en och samma gång, vilket gjorde att jag inte fick i mig mat eller vätska på en vecka. Efter en vecka började jag äta lite glass och vattenmelon, men sammanlagt så åt jag knappt någonting under två veckors tid. Vill ni läsa inlägget om det kan ni klicka HÄR. Därefter kom en oväntad tillfällig förlamning, Bell's Pares, och hälsade på i ungefär 6 veckor. Inlägg från förlamningen kan ni läsa HÄR.

Att inte få i sig rätt näring, vitaminer, protein etc gör otroligt mycket med kroppen. Jag gick inte bara ner 10 kg utan det satte sig på exakt allt. Jag är glad att jag går och fixar naglarna, för de har ändå mått relativt bra. Håret dock, om vi ska återkomma till det, har tagit en riktigt hård smäll. Jag tappade så otroligt mycket hår ett tag. Bara att dra handen genom håret lite lätt gjorde att jag drog med mig en stor hårtuss. Efter varje dusch låg det en näve hår kvar på golvet.

I början tänkte jag inte på att jag kunde koppla ihop håret med sjukdomen och var riktigt orolig.

Hur som helst testade jag de här tillskotten, mest bara för att testa. Jag behövde ju göra någonting! Jag kände inte för att köpa den dyraste sorten när jag inte vet om och hur de fungerar, men har tidigare köpt vitaminer ifrån detta märke och tänkte att det kunde vara värt att göra ett försök. Jag började med dessa piller ungefär när jag flyttade till Paris och har ätit de dagligen sedan dess. Vet ni vad? Jag tappar inte alls lika mycket hår längre! Det kommer dröja länge, om ens någonsin, tills mitt hår är som vanligt i texturen igen, men med dessa piller så växer det ut starkare och friskare igen. Plus att jag framförallt slipper tappa det, hur bra?


Har ni erfarenhet av någon produkt som hjälpt er få starkare och hälsosammare hår eller något man bör undvika?
Jag tar gärna emot alla sorters tips!

// I will not translate this post since the tip I'm giving includes a Swedish product. However, the post is about how my hair's change after my illness last Spring. If you want to read more about that, read the post where I lost 10 kg within 2 weeks HERE, and the post about my paralyze HERE. If you are interested in the topic, let me know and I'll make sure to make a post in English about this! Do you have any tips on what to do to strengthen hair or make it healthier again? Please don't hesitate to write to me.Gillar

Kommentarer