Mid week plans

Daily


Efter en härlig semester är jag tillbaka på kontoret och har det bra. Idag sitter jag utan fönster, så jag har ingen aning om vad det är för väder. Jag är på myshumör, så regn och tända ljus kändes inte helt fel. Veckans planer är något försenade, men jag tänkte att jag kunde slänga in det som hänt/händer nu ändå. Så fort jag får en lugn stund kommer bilder ifrån Västkusten upp också!


Måndag: Vi var fortfarande i Göteborg. Tog en sväng till Liseberg, satt och drack drinkar i solen och åt middag på Levantine bland annat, dröm!

Tisdag: Vi vaknade ganska tidigt för att dra oss hemåt mot huvudstaden igen. Vi tog en omväg för att hämta upp lite nyinköp och på kvällen blev det middag med en familjevän innan jag totaldäckade.

Onsdag: Första dagen tillbaka på kontoret! Jag lyckades glömma bort att gå på min läkartid, blev serverad hemmagjord hamburgare och gjorde storhandling med föräldrarna på kvällen.

Torsdag: Idag är jag som sagt på jobbet igen. Ikväll har jag bjudit in närmsta släkten på en liten och mysig födelsedagsmiddag. Jag tänkte testa ett nytt recept, så jag håller tummarna för att det blir bra!

Fredag: Det är min födelsedag! Jag är på jobbet även imorgon och till kvällen ska jag iväg på middag och drinkar med ett gäng av mina vänner. Jag som älskar att fira brukar alltid vara så dålig på att planera min egen födelsedag, just för att jag sen barnsben är van vid att alla är bortresta. Det här året fick det dock bli lite ändring!

Lördag-Söndag: Jag har inga specifika planer än, det ser dock ut som ett bombnedslag hemma, så jag borde ta tag i det..// After a lovely vacation I'm back at the office again. I don't have any windows close today, so I've got no clue what kind of weather we have in Stockholm. I'm in a cozy mood however, so rain and lit candles would be nice. My Weekly plans are a bit delayed this week, as you might have noticed, but I thought I'd put it up here anyway. As soon as I get a calm moment I'll post pictures from the West coast as well!

Monday: We were still in Gothenburg, went to Liseberg for roller coasters, had drinks in the sun and ate at Levantine among other things.
Tuseday: We woke up early to go back to Stockholm again. Had dinner with a family friend.
Wednesday: First day back at the office! Forgot my doctors appointment, had homemade burgers and went grocery shopping with my parents.
Thursday: At work again and invited the closest family for a birthday dinner.
Friday: It's my birthday! I'm working on the day, but will celebrate it in the evening with some friends.
Saturday-Sunday: No specific plans yet, however I should probably clean my mess up at home...


  • Daily

Gillar

Kommentarer