Nail fever

Daily, Inspiration

Mitt minne den här hösten har inte varit på topp. Det insåg jag nu när jag kikade igenom lite bilder och kom på att jag glömde lägga upp bilder från att jag fixat naglarna. Jag har hunnit göra nya sen dess också!


Jag passar på att visa båda på en gång. Den första färgen är en slags Mocca twist. En brun färg med inslag av både röd och lila. Väldigt snygg och diskret färg, men ändock lite roligare än de vanliga nude-färgerna jag brukar fastna för. Bilden togs några veckor efter att jag fixat dem, så därav reporna.Inför jul- och nyårshelgerna så kände jag för att göra något festligare och körde ett guldglittrigt lack. Jag älskar den här färgen, det glittrar verkligen om mig!!

Jag gick som vanligt hos bästa Märta på BeautyLounge Sthlm.Showing you two nails at once since I apparantly have had a bad memory this Autumn and forgotten to show you. The first ones are a kind of Mocca twist. A brown color with hints of both red and purple. Discrete and fun! I made the second ones perfect for the Christmas and New Years weekends. A golden glitter and my nails are really sparkling! I really love them this time! I went to Märta at BeautyLounge Sthlm as I always do.


Gillar

Kommentarer