#nouw30daychallenge

Daily


Hade ärligt velat skriva god morgon, men det är vardag, tisdag och klockan är halv ett haha... Inte en chans! Ligger hemma sjuk idag. Det började med migränkänningar och har fortsatt med ett sjukt illamående och utmattning.


Såg att nouw kör igång #nouw30daychallenge och tänkte att det är den perfekta pushen jag behöver för att komma igång med bloggen. I och med att jag studerar på heltid, men också har 3 deltidsjobb samt några projekt på gång, så hamnar bloggen tyvärr ofta på sidan av. Något jag själv tycker är supertråkigt!

I och med att den här utmaningen kom upp, så tänker jag försöka mig på en satsning! Målet för min del är alltså att styra upp innehållet bättre, med material som jag själv är nöjd med. Jag vill att ni ska få genomtänkta inlägg, varierat genom bilder, text, musik, inspiration och lite vardagstankar. Hoppas ni är lika taggade på att se hur jag klarar detta som jag är.


// Okay guys, I'm doing a challenge with nouw to post 30 days in a row. I think it will be a perfect push in the right direction for me to continue blogging and post better content. Hope you're as excited as I am!


  • Daily

Gillar

Kommentarer