One of those weeks...

Daily, Inspiration

Jag började skriva ett inlägg häromdagen, som jag i sista stund bestämde mig för att inte publicera.

Det var lite mer personligt än vanligt och jag kände mig lite obekväm med det. Efter några dagars funderade bestämde jag att jag ändå vill vara öppen med att allt inte alltid är en dans på rosor. Det går upp och ner, livet är så och det är normalt. Ibland känns det kämpigt helt enkelt.


"Det har varit en tung vecka att ta sig igenom för min del. Man har ju sådana tider ibland tyvärr. Negativiteten har haft fokus och jag har tagit smäll på smäll. När jag trott att det inte kan bli mycket sämre och försökt tänka positivt har nästa grej lagts till på listan och allt har på något sätt bara gått helt fel. Det finns säkerligen mycket jag själv kunnat göra annorlunda för att förhindra det, men det är dumt att grubbla över det nu.

Jag får nästan tårar i ögonen när jag tänker på att jag har en veckas ledighet från allt framför mig. Jag behöver några dagars avkoppling och jag behöver komma på andra tankar. Jag vill inte att det ska bli en ond cirkel så att jag gör allt positivt till negativt.

Det jag egentligen ville komma fram till är att vi alla har dagar, veckor, perioder när det inte riktigt blir som man tänkt sig. Det kan vara småsaker som bara byggs på och blir större. Eller så får du en käftsmäll av något du inte räknat med. Jag känner att jag behöver ta upp detta just för att visa på att livet är inte perfekt för någon. Som många av de större bloggarna brukar skriva, så publiceras ju oftast det positiva, glada och häftiga för offentligheten. Alla dagar är inte så. För någon. Jag klagar inte. För oftast mår jag bra, oftast är allt okej, men jag har dagar precis som alla andra. Jag är bara ganska bra på att dölja det.

Det här händer alla. Vi har alla olika sätt att tackla det, men det är mänskligt att få såna här perioder. Jag önskar att jag kunde få sova tills allt är över, men jag förstår själv att jag måste kämpa lite för att komma tillbaka till mitt positiva jag den här gången."

~


Jag kan ju såhär i efterhand också berätta att den där bra dagen kom den här veckan till slut. Jag har ett superkul jobb med många härliga och positiva kollegor. Det fick mig att tänka på annat i några timmar! Jag kan ju dessutom passa på att be om ursäkt till alla som fått stå ut med mig den här veckan, och rikta min största tacksamhet till alla som sett att något är fel och brytt sig.This time I'll only be writing in Swedish. It's a long and pretty personal text from a while ago and I don't think I will be able to re-create the feeling I had when I wrote it. If you are interested in reading about it, you can choose to translate the whole blog in the left sidebar above my profile picture.


Gillar

Kommentarer