Stockholm

Daily


Kära, kära vänner! Hur börjar man egentligen ett inlägg dagen efter att något så hemskt har hänt, så nära inpå? Det är tufft! Jag hoppas att alla ni mår bra och att ni slapp vara i närheten av allt som hände. Vi var många som var oroliga över familj och vänner igår, men jag hoppas att ni fann alla oskadda.


Jag hade en så himla bra dag, var på bra humör och kände att livet bara var rätt. Åkte in till stan för att unna mig det där pudret (som jag snart kommer behöva nytt av för att det är trasigt) och ett par örhängen, bara för att jag kände för något nytt. Mitt i allt detta är jag så glad och tacksam att jag har humörsvängningar som heter duga när jag är hungrig.. Jag hade skippat lunchen och bestämde mig för att spara lite pengar på att åka hem och äta, istället för att ta något ute och sedan fortsätta min shoppingrunda. Jag bestämde mig alltså för att lämna Åhléns och åka hem.. kom precis innanför dörren när jag fick reda på vad som hänt.

Jag skulle varit där om jag inte ändrat mina planer och det har legat och gnagt sen igår.
Jag kom hem till en tom lägenhet och hade på nyheterna i bakgrunden. Det var inte förrän mamma och pappa kom som jag insåg situationen och där och då brast jag.


Även om jag inte var där så har det tagit på krafterna psykiskt. Trots alla hemska händelser i övriga världen så blir det inte på riktigt förrän det händer såhär nära och det är också ganska sjukt. Jag låg i sängen hela kvällen igår, utmattad av alla känslor, och var tacksam över att min familj kommit hem ordentligt. Jag är otroligt imponerad över alla som var ute och kämpade för vår säkerhet igår och jag känner mig trygg och stolt över att höra om alla vänliga själar som hjälpt till på olika sätt. Öppnat sina hem, erbjudit skjuts, mat och allt vad det är. Jag är glad att bo i Sverige,

Idag är alla mina planer inställda. Jag känner för att fortsätta ligga hemma i soffan, pyjamas på och invirad i ett täcke. Idag vill jag bara smälta vad som har hänt. Jag återkommer här när jag fått i ordning på mina tankar, ta hand om varandra så länge!


// This post is about the horrible action in Stockholm yesterday and if you want to read it in another language, please press the Translate button in the top sidebar (to the left). Stay safe and take care of each other!


  • Daily

Gillar

Kommentarer