The Oatly Way

Food

God kväll amigos! Hur är det? Jag har spenderat kvällen i soffan med mami under massa filtar och annat mysigt, ätit mat och kollat på serier, kärlek.

Men, detta inlägg tänkte jag skulle handla om något helt annat, nämligen Oatly's Havredryck, i Kaffe. Jag älskar produkter som ger alla någon slags chans att uppskatta till exempel en latte, som det handlar om i mitt fall. Jag själv är en riktig mjölkälskare och dessutom kaffeälskare, blandningen är fantastisk! Jag vet dock också att det finns många som inte vill stödja mjölkindustrin eller kanske bara väljer bort vanlig mjölk för att det finns något annat, kanske bättre. Därför tycker jag om att det görs flera alternativ. Jag har testat soyamjölk och ogillar det starkt, jag har också testat havredryck (i smoothies), men inte heller det var någon favorit. Däremot fick jag idag chansen att testa Havredrycken som går att skumma. På paketet tipsade de om att testa endast mjölkskummet och jag var fast redan där, såå gott! Sen testade jag med chaikrydda och tyckte om det också, espresso får bli en annan dag. Smaken går lite mot havregrynsgröt, såklart på grund av havregrynen, och det passade verkligen bra varmt. Det är svårt att beskriva på ett "lockande" sätt, men på paketet står det att drycken är mindre söt än soyamjölken och lite lättare än den vanliga mjölken. Skummet blev jättemjukt och härligt!

För mig kommer Havredrycken förmodligen inte ersätta mjölk utan mer bli som en extra dryck, men jag tycker som sagt att det är ett toppenalternativ då drycken är vegansk. Jag rekommenderar er att i alla fall testa, jag tror det här är något som kommer slå igenom mer och mer.

  • Food

Gillar

Kommentarer